Carduri cadou Cosibeauty

Carduri cadou Cosibeauty
Oferă posibilitatea alegerii
VERIFICĂ
Cardurile noastre cadou vor fi cel mai potrivit cadou pentru cei dragi! Deținătorii acestui card vor putea face cumpărături atât în magazinele staționare, cât și online, și vor avea la alegere întreaga ofertă Cosibeauty.
o formă convenabilă de cadou
întotdeauna un cadou reușit
perfect pentru orice ocazie
Alegeți un card cadou și nu vă faceți griji că nu ați ales cadoul perfect.
Cardurile noastre cadou vor fi cel mai potrivit cadou pentru cei dragi! Deținătorii acestui card vor putea face cumpărături atât în magazinele staționare, cât și online, și vor avea la alegere întreaga ofertă Cosibeauty. Alegeți un card cadou și nu vă faceți griji că nu ați ales cadoul perfect.

Întrebări frecvente

Cum funcționează cardul cadou Cosibeauty?

Cardul cadou conține fonduri care pot fi folosite pentru achiziții în magazinele staționare și online cosibeauty.ro. Valoarea fondurilor disponibile depinde de cumpărătorul cardului. Cardul cadou este însoțit de numărul său individual și de un cod PIN, care vă permite să plătiți achizițiile.

Care este perioada de valabilitate a cardului cadou?

Cardul cadou este valabil 12 luni de la data achiziției.

Cum se verifică fondurile disponibile?

După ce v-ați autentificat în contul Dvs., în secțiunea: Profituri pentru a fi client fidel și pe site-ul cosibeauty.ro/code vei găsi soldul curent al cardului. Cardurile cadou pot fi în următoarele sume: 100 RON, 200 RON și 300 RON.

Cum pot plăti cu un card cadou?

Când efectuați o plată în magazinul online, introduceți numărul și PIN-ul cardului dvs. cadou, pe care îl veți primi pe e-mail. Dacă faceți o achiziție într-un magazin staționar, pur și simplu furnizați personalului magazinului numărul cardului primit și PIN-ul.

Ce să faci dacă valoarea coșului depășește soldul disponibil al cardului?

Dacă valoarea achizițiilor Dvs. depășește fondurile disponibile pe card, veți plăti diferența folosind orice metodă de plată disponibilă în ultimul pas al comenzii.

Mai multe informații despre cardurile cadou pot fi găsite în Regulamentul nostru.
pixel