Ecologia

ECOSIBEAUTY Fii eco cu noi Nu vrem să contribuim la poluarea planetei noastre.

În fiecare zi ne aducem contribuția ecologică pentru a proteja mediul împotriva distrugerii. Acționează cu noi!

Știm cât de mult datorăm naturii din jurul nostru, dar realizăm că activitatea umană îi dăunează adesea. Ecologia și sustenabilitatea sunt singura modalitate de a vă mulțumi.
ekologia
ekologia
Coletele noastre

Comenzile online sunt în prezent una dintre cele mai populare metode de cumpărături. În fiecare zi, milioane de colete sunt trimise clienților din magazinele online. Fiecare dintre ele înseamnă un ambalaj, umplutură de protecție sau chiar bandă necesară pentru sigilarea acestuia. Putem încerca doar să ne imaginăm câtă bandă este folosită în fiecare zi pentru a ne asigura că clienții își primesc transporturile. Concluzia este că, deși modul nostru preferat de a face cumpărături este la fel de comod și ușor ca întotdeauna, generează cantități uriașe de deșeuri.

La Cosibeauty am decis că nu vrem ca vânzările noastre să crească poluarea planetei. Considerăm că metodele tradiționale de pregătire a transporturilor sunt foarte dăunătoare mediului. De aceea am introdus o serie de soluții ecologice pentru ca coletele noastre să fie cât mai reciclabile.

Baza fiecărui pachet este o cutie. Ambalajul în care vă trimitem cumpărăturile este întotdeauna ajustat ca mărime la produsele din interior. Datorită acestui fapt, reducem cantitatea de umplere necesară utilizată pentru a vă asigura comenzile.

NU CONȚINE FOLIE CU BULE
SUNT UMPLUTE CU RACLETE BIODEGRADABILE
CONȚIN CARDURI ECO CU INFORMAȚII DESPRE RECICLAREA AMBALAJULUI NOSTRU
SIGILATE CU BANDĂ DE H RTIE
CARTON CU O TEXTURĂ CU TREI STRATURI
POT FI UN LED FAIN PENTRU ANIMALE!

Am încetat complet să folosim materiale plastice pentru securizarea coletelor. Nu veți găsi în ele folie cu bule sau popularele „perne” din folie gonflabilă. Folosim materiale de umplutură ecologice și complet biodegradabile. Aspersorul pe care îl folosim pentru a umple cutiile de comandă este fabricat din produse vegetale. Este complet compostabil, astfel încât poate fi plasat în siguranță într-un recipient pentru deșeuri biologice sau pur și simplu... dizolvat în apă.

Am înlocuit banda adezivă din folie cu bandă de hârtie gri cu lipici de cauciuc, care poate fi aruncată în recipientul de hârtie împreună cu cartonul. Adezivul de cauciuc este de origine naturală și este non-toxic, astfel încât banda poate fi reciclată.

Magazinele online adaugă adesea la pachet informații de marketing: pliante cu promoții sau diverse carduri care încurajează achizițiile ulterioare. Datorită amplorii țării noastre, includerea unor astfel de informații în transporturi înseamnă multe tone de deșeuri suplimentare în fiecare zi. De aceea includem doar note de mulțumire tipărite pe hârtie reciclată la fiecare comandă. Pe card veți găsi și scurte informații despre inițiativele noastre ecologice.

Vedeți cum vă împachetăm comenzile
ECOSIBEAUTY
Știm că schimbările încep cu noi și cu alegerile noastre de zi cu zi. Putem introduce noi obiceiuri în casele noastre care vor fi prietenoase cu mediul nostru. Începeți cu cele mai simple lucruri - înlocuiți pungile de plastic de unică folosință cu o pungă de bumbac, opriți caloriferele când aerisiți apartamentul și faceți un duș în loc de o baie lungă. Dar nu despre asta acum! Dorim să arătăm ceea ce facem pentru a ne asigura că biroul și depozitul nostru sunt cât mai inofensive pentru mediu.
Eco-revista
În primul rând, separarea - ne asigurăm că toate deșeurile merg la locul potrivit. Împachetăm comanda dumneavoastră fără ambalaje din plastic sau inutil, iar pachetul este umplut cu un sprinkler biodegradabil. De asemenea, minimizăm utilizarea prosoapelor de hârtie - folosim prosoape de bumbac, care nu sunt doar igienice, ci și reutilizabile.

La fel ca la birou, imprimăm doar pe hârtie reciclată. Este imposibil să ne imaginăm funcționarea unui depozit fără consumul de energie, care este de obicei asociat cu utilizarea resurselor naturale și contribuie la creșterea poluării mediului. Suntem mândri că și noi acționăm diferit în acest caz - în beneficiul Mamei Natură. Am contractat energie verde, adică energie din surse regenerabile.
Birou ecologic, adică acasă
În primul rând, folosim doar hârtie reciclată - cu atât de multe documente tipărite, aceasta este o schimbare majoră. Datorită acestui fapt, nu contribuim la defrișarea pădurilor utilizând materie primă deja disponibilă. Un alt lucru este munca la distanță: este o soluție bună atât pentru noi, cât și pentru planetă

Nu trebuie să ne trezim mai devreme și nu folosim combustibili nocivi, care sunt în mare parte responsabili pentru efectul de seră. De asemenea, folosim pixuri și creioane ecologice din alte materiale. De asemenea, colectăm diverse articole în birou: deșeuri electronice și capace de plastic. Credem că fiecare deșeu poate căpăta o nouă viață și se poate transforma într-un nou produs.
Cooperare cu Pădure pentru totdeauna
La Cosibeauty gândim ecologic și facem tot ce ne stă în putință pentru a susține natura. De aceea, suntem implicați în sprijinirea Fundației Pădure pentru totdeauna - o organizație care plantează noi și protejează pădurile mature în toată Polonia.

Fondatorii Fundației au plantat prima pădure cu fonduri proprii, dorind să învețe cum să susțină cel mai bine natura.
Cooperare cu Plastic Bank
Am început cooperarea cu Plastic Bank - o organizație care colectează plastic de pe plaje înainte ca acesta să ajungă în apă.

Fiecare comandă plasată în magazinul nostru este o sticlă care va fi colectată și reciclată.
Cooperare cu ONU Carbon Offset
Cosibeauty nu este doar un proiect de afaceri. Prin activitățile noastre, dorim să influențăm pozitiv ecosistemul planetei noastre. Ca orice companie, lăsăm o amprentă de carbon sub formă de dioxid de carbon emis în atmosferă.

Lucrăm activ pentru a ne asigura că impactul nostru asupra mediului natural este în cele din urmă cât mai scăzut posibil.
Cunoașteți mărcile care sunt ECO

Știm cât de important este să avem grijă de mediul natural, motiv pentru care sprijinim brandurile care decid să facă schimbări ecologice. Uneori, aceștia sunt pași uriași care schimbă complet modul în care funcționează compania, iar uneori sunt mici schimbări care stabilesc o nouă direcție. Oricât de mari ar fi aceste proiecte, credem că schimbările sunt bune. Am creat brandul SkinTra de la zero și am făcut totul pentru a ne asigura că produsele noastre nu sunt doar eficiente, ci și ecologice. Marcile care vor fi marcate in curand cu o frunza verde sunt la fel de prietenoase cu mediul, desi activitatile desfasurate nu sunt aceleasi.

Ce am luat în calcul?
Am vrut să evidențiem mărcile cărora le pasă de mediu în multe aspecte. Nu există o „metodă” unică de a proteja natura, motiv pentru care criteriile noastre nu se bazează pe cadre rigide. În curând, o frunză verde va marca produsele ecologice, adică cele a căror producție are cel mai mic impact asupra mediului. Este vorba și de produse ale căror ambalaje provin din reciclare sau sunt potrivite pentru reciclare și cele care nu conțin ambalaje inutile. Multe dintre mărcile distinse sprijină fundațiile care lucrează pentru îmbunătățirea calității mediului și desfășoară campanii menite să reducă risipa de produse. Un alt factor luat în considerare la alegerea mărcilor a fost compoziția produselor. Dorim să promovăm ingrediente naturale care au proprietăți valoroase pentru îngrijirea de zi cu zi. Căutați frunza verde lângă produse și alegeți în mod conștient produsele cosmetice - datorită ție și alegerilor tale, tot mai multe mărci decid să producă produse cosmetice fără a dăuna Mamei Natură.

De asemenea, mărcile noastre sunt create având în vedere ecologie
SkinTra - Skin Transformation
Primul nostru brand pentru îngrijirea feței și a corpului! Scopul său este de a îmbunătăți aspectul și starea pielii la nivelul tratamentelor cosmetice la domiciliu.

Dar ecologie? Aceasta a fost o parte esențială a proiectului SkinTra. Trebuia să fie ecologic și este. Ambalajele din sticlă maro nu protejează doar produsele cosmetice împotriva radiațiilor UV, ci sunt și reciclabile. Doar aruncați ambalajul gol în recipientul verde și gata - va reveni în curând în circulație.

Etichetele de hârtie pot fi și ele reciclate, deși sunt încă reciclate. Știm ca less is more, de aceea cosmeticele SkinTra nu au ambalaje suplimentare, și puteți citi compoziția și toate informațiile despre produs pe eticheta imprimata pe hârtie ecologică.

Datorită acestui fapt, nu producem ambalaje noi, inutile, care sunt cruciale pentru a minimiza consumul de materii prime naturale. Fiecare cosmetic SkinTra produs este de 0,5 m² de pădure plantată în cooperare cu fundația Las Na Always. Nu contează dacă este vândut, folosit în scop publicitar sau câștigat într-un concurs. Achiziționând produse SkinTra, plantezi păduri cu noi - datorită ție, am plantat deja 8 hectare!
DESCOPERĂ
Un alt brand de cosmetice
În noul nostru brand, nici nu renunțăm la tema ecologiei!

Dacă am scrie despre el, am dezvălui multe secrete, dar vă putem spune deja că în noul nostru brand veți găsi multe soluții ecologice, nu doar în formula cosmetică în sine, ci și în ambalajul acestuia și fondul de ten cu care vom coopera.

Stay tuned!
Ce poți face cu noi pentru a fi mai ecologic?
Cosmetice ecologice
Alegeți produse cosmetice de la mărci care sunt prietenoase cu mediul și nu contribuie la producerea de ambalaje inutile.
Conștientizarea
Cumpărați produse potrivite pentru dvs., ceea ce va reduce riscul de a face o achiziție greșită. Ai nevoie de ajutor? Cereți sfatul cosmeticienilor noastre!
Reutilizați
Cu toate acestea, dacă trebuie să returnați un colet, vă rugăm să faceți acest lucru în același ambalaj. Produsul a fost deja deschis, dar nu a eficient? Întrebați-vă prietenii, poate va fi perfect pentru ei.
Am emis deja 825916 colete fără plastic
Am neutralizat deja 3823 de tone de cărbune
Care va fi următorul nostru obiectiv?
pixel