Ecologia

ECOSIBEAUTY Fii ECO cu noi Nu vrem să contribuim la poluarea planetei noastre.

Vrem să adăugăm cărămida noastră mică pe peretele care ne protejează planeta de distrugere.

Știm cât de mult datorăm naturii din jurul nostru, dar ne dăm seama că activitatea umană îi dăunează adesea. Ecologia și sustenabilitatea sunt singura modalitate de a vă mulțumi.
ekologia
ekologia
Coletele noastre

Comenzile online sunt în prezent una dintre cele mai populare metode de cumpărături. În fiecare zi, milioane de colete sunt trimise clienților din magazinele online. Fiecare dintre ele înseamnă un ambalaj, umplutură de protecție sau chiar bandă necesară pentru sigilarea acestuia. Putem încerca doar să ne imaginăm cantitatea de bandă folosită în fiecare zi pentru a ne asigura că clienții își primesc comenzile. Concluzia este că, deși modul nostru preferat de a face cumpărături este la fel de comod și ușor că întotdeauna, generează cantități uriașe de deșeuri.

La Cosibeauty am decis că nu vrem că vânzările noastre să crească poluarea planetei. Considerăm că metodele tradiționale de pregătire a transporturilor sunt foarte dăunătoare mediului. De aceea am introdus o serie de soluții ecologice pentru că coletele noastre să fie cât mai reciclabile.

Baza fiecărui pachet este o cutie. Ambalajul în care vă trimitem cumpărăturile este întotdeauna ajustat că mărime la produsele din interior. Datorită acestui fapt, reducem cantitatea de umplutură necesară utilizată pentru a vă asigura comenzile.

Nu conțin folie cu bule
Sunt umplute cu raclete biodegradabile
Conțin carduri Eco cu informațîi despre reciclarea ambalajului nostru
Sigilate cu bandă de hârtie
Sunt realizate din carton cu o textură din trei straturi
Pot fi un pat frumos pentru animale!

Am încetat complet să folosim materiale plastice pentru securizarea coletelor. Nu veți găși în ele folie cu bule sau popularele „perne” din folie gonflabilă. Folosim materiale de umplutură ecologice și complet biodegradabile. Aspersorul pe care îl folosim pentru a umple cutiile de comandă este fabricat din produse vegetale. Este complet compostabil, astfel încât poate fi plasat în siguranță într-un recipient pentru deșeuri biologice sau pur și simplu... dizolvat în apă.

Am înlocuit banda adezivă din folie cu bandă de hârtie gri cu lipici de cauciuc, care poate fi aruncată în recipientul de hârtie împreună cu cartonul. Adezivul de cauciuc este de origine naturală și este non-toxic, astfel încât banda poate fi reciclată.

Magazinele online adaugă adesea la pachet informații de marketing: pliante cu promoții sau diverse carduri care încurajează achizițiile ulterioare. Datorită amplorii țării noastre, includerea unor astfel de informații în colete înseamnă multe tone de deșeuri suplimentare în fiecare zi. De aceea includem doar note de mulțumire tipărite pe hârtie reciclată la fiecare comandă. Pe card veți găsi și informații scurte despre inițiativele noastre ecologice.

Vedeți cum vă împachetăm comenzile
ECOSIBEAUTY
Știm că schimbările încep cu noi și cu alegerile noastre de zi cu zi. Putem introduce noi obiceiuri în casele noastre care vor fi prietenoase cu mediul nostru. Începeți cu cele mai simple lucruri - înlocuiți pungile de plastic de unică folosință cu o pungă de bumbac, opriți caloriferele când aerisiți apartamentul și faceți un duș în loc de o baie lungă. Dar nu despre asta acum! Dorim să arătăm ceea ce facem pentru a ne asigura că biroul și depozitul nostru sunt cât mai inofensive pentru mediu.
Eco-depozit
În primul rând, separarea - ne asigurăm că toate deșeurile merg la locul potrivit. Împachetăm comanda dumneavoastră fără ambalaje din plastic sau inutile, iar pachetul este umplut cu raclete biodegradabile. De asemenea, minimizăm utilizarea prosoapelor de hârtie - folosim prosoape de bumbac, care nu sunt doar igienice, ci și reutilizabile.

La fel ca la birou, imprimăm doar pe hârtie reciclată. Este imposibil să ne imaginăm funcționarea unui depozit fără consumul de energie, care este de obicei asociat cu utilizarea resurselor naturale și contribuie la creșterea poluării mediului. Suntem mândri că și noi acționăm diferit în acest caz - în beneficiul Mamei Natură. Am contactat energie verde, adică energie din surse regenerabile.
Birou ecologic, adică acasă
În primul rând, folosim doar hârtie reciclată - cu atât de multe documente tipărite, aceasta este o schimbare majoră. Datorită acestui fapt, nu contribuim la defrișarea pădurilor utilizând materie primă deja disponibilă. Un alt lucru este munca la distanță: este o soluție bună atât pentru noi, cât și pentru planetă.

Nu trebuie să ne trezim mai devreme și nu folosim combustibili nocivi, care sunt în mare parte responsabili pentru efectul de seră. De asemenea, folosim pixuri și creioane ecologice din alte materiale. Colectăm diverse articole în birou: deșeuri electronice și capace de plastic. Credem că fiecare deșeu poate căpăta o nouă viață și se poate transforma într-un nou produs.
Cooperare cu Pădure pentru totdeauna
La Cosibeauty gândim ecologic și facem tot ce ne stă în putință pentru a susține natura. De aceea, suntem implicați în sprijinirea Fundației Pădure pentru totdeauna - o organizație care plantează noi și protejează pădurile mature în toată Polonia.

Fondatorii Fundației au plantat prima pădure cu fonduri proprii, dorind să învețe cum să susțină cel mai bine natura.
Cooperare cu Plastic Bank
Am început cooperarea cu Plastic Bank - o organizație care colectează plastic de pe plaje înainte că acesta să ajungă în apă.

Fiecare comandă plasată în magazinul nostru este o sticlă care vă fi colectată și reciclată.
Cooperare cu ONU Carbon Offset
Cosibeauty nu este doar un proiect de afaceri. Prin activitățile noastre, dorim să influențăm pozitiv ecosistemul planetei noastre. Că orice companie, lăsăm o amprentă de carbon sub formă de dioxid de carbon emis în atmosferă.

Lucrăm activ pentru a ne asigura că impactul nostru asupra mediului natural este în cele din urmă cât mai scăzut posibil.
Cunoașteți mărcile care sunt ECO

Știm cât de important este să avem grijă de mediul natural, motiv pentru care sprijinim brandurile care decid să facă schimbări ecologice. Uneori, aceștia sunt pași uriași care schimbă complet modul în care funcționează compania, iar uneori sunt mici schimbări care stabilesc o nouă direcție. Oricât de mari ar fi aceste proiecte, credem că schimbările sunt bune. Am creat brandul SkinTra de la zero și am făcut totul pentru a ne asigura că produsele noastre nu sunt doar eficiente, ci și ecologice. Mărcile care vor fi marcate în curând cu o frunza verde sunt la fel de prietenoase cu mediul, deși activitățile desfășurate nu sunt aceleași.

Ce am luat în calcul?
Am vrut să evidențiem mărcile cărora le pasă de mediu în multe aspecte. Nu există o „metodă” unică de a proteja natura, motiv pentru care criteriile noastre nu se bazează pe cadre rigide. În curând, o frunză verde va marca produsele ecologice, adică cele a căror producție are cel mai mic impact negativ asupra mediului. Este vorba și de produse ale căror ambalaje provin din reciclare sau sunt potrivite pentru reciclare și cele care nu conțîn ambalaje inutile. Multe dintre mărcile distinse sprijină fundațiile care lucrează pentru îmbunătățirea calității mediului și desfășoară campanii menite să reducă risipa de produse. Un alt factor luat în considerare la alegerea mărcilor a fost compoziția produselor. Dorim să promovăm ingrediente naturale care au proprietăți valoroase pentru îngrijirea de zi cu zi. Căutați frunza verde pe produse și alegeți în mod conștient produsele cosmetice - datorită ție și alegerilor tale, tot mai multe mărci decid să producă produse cosmetice fără a dăuna Mamei Natură.

De asemenea, mărcile noastre sunt create având în vedere ecologia.
SkinTra - Skin Transformation
De asemenea, mărcile noastre sunt create având în vedere ecologia. Primul nostru brand pentru îngrijirea feței și a corpului! Scopul său este de a îmbunătăți aspectul și starea pielii la nivelul tratamentelor cosmetice la domiciliu.

Dar ecologia? Aceasta a fost o parte esențială a proiectului SkinTra. Trebuia să fie ecologic și este. Ambalajul din sticlă maro nu doar protejează produsele cosmetice împotriva radiațiilor UV, ci este și reciclabil. Doar aruncați ambalajul gol în recipientul verde și gata - vă reveni în curând în circulație.

Etichetele de hârtie pot fi și ele reciclate, deși sunt din hârtie reciclată. Știm că less is more, de aceea cosmeticele SkinTra nu au ambalaje suplimentare, și puteți citi compoziția și toate informațiile despre produs pe eticheta imprimată pe hârtie ecologică.

Datorită acestui fapt, nu producem ambalaje noi, inutile, care sunt cruciale pentru a minimiza consumul de materii prime naturale. Fiecare cosmetic SkinTra produs este de 0,5 m² de pădure plantată în cooperare cu fundația Pădurea pentru totdeauna. Nu contează dacă este vândut, folosit în scop publicitar sau câștigat într-un concurs. Achiziționând produse SkinTra, plantezi păduri cu noi - datorită vouă, am plantat deja 2,5 hectare!
VEZI
HairTry - îngrijirea părului tău
Ca și în cazul SkinTra, marca noastră de îngrijire a părului HairTry trebuie să fie, de asemenea, ecologică și ecologică.

Susținem inițiativa Ocean Waste Plastic, care compensează plasticul pus în circulație prin curățarea mărilor și oceanelor. Fiecare sticlă este din plastic colectat din râuri, mări și oceane. HairTry cooperează cu Proiectul ReSea, care îmbunătățește starea apei și sprijină comunitatea locală. Plasticul este reciclat - în acest fel poate fi reutilizate în producția de ambalaje ulterioare.

De asemenea, susținem fundația SeedBalls Kenya, fiecare produs oferă 20 de bile cu mai multe tipuri de semințe care reîmpăduritează Kenya și țările din Africa de Est. Datorită cooperării noastre cu SeedBalls Kenya, sprijinim regiunea în lupta împotriva defrișărilor.
VEZI
Ce poți face cu noi pentru a fi mai ecologic?
Cosmetice ecologice
Alege produse cosmetice de la branduri ecologice
Conștientizarea
Cumpără în mod conștient, datorită căruia returnarea coletului și a emisiilor de CO2 asociate nu vă fi necesară!
Reutilizați
Dacă trebuie să returnați coletul, faceți-o în aceeași cutie
Am emis deja 825916 de pachete fără plastic
Am neutralizat deja 3823 de tone de cărbune
Și care vă fi următorul nostru obiectiv?
pixel