Aflați mai multe despre noi

Aflați mai multe despre noi
Cosibeauty - sora Cosibellei poloneze
Comerțul nostru a fost înființat în Polonia sub numele Cosibella. Odată cu interesul tot mai mare pentru produsele noastre, am decis să le împărtășim cu alte țări. Expansiunea în străinătate a fost un pas firesc în dezvoltarea companiei noastre.
În prezent, suntem în zece țări, printre care și România, unde am adoptat numele Cosibeauty. Visele noastre de dezvoltare ulterioară nu se termină. Dorim să ajungem pe noi piețe și să introducem produsele noastre în și mai multe case!
citește mai mult
Cosibeauty
De ce noi?
Ideea din spatele deschiderii comerțului nostru electronic a fost să creăm o ofertă de produse cosmetice importate din toată Europa și, în cele din urmă, din toată lumea. Datorită popularității tot mai mari, echipa noastră se extindea dinamic cu noi angajați. Astăzi, în afară de România, activăm în Polonia, Slovacia, Cehia, Ucraina, Germania, Austria, Ungaria, Lituania și Letonia.
Ne dezvoltăm constant. În prezent, suntem o echipă în care fiecare dintre noi se ocupă de o etapă diferită al procesului de vânzare, datorită căruia putem oferi nu doar produse cosmetice de cea mai înaltă calitate, ci și servicii eficiente și de calitate.
citește mai mult
Cosibeauty map
Valorile noastre
Ecologia și protecția planetei noastre sunt foarte importante pentru noi toți. Prin urmare, produsele noastre și ambalajul folosit pentru a le proteja în timpul transportului sunt ecologice.
Fiecare element al expedierii a fost optimizat sub influența asupra mediului. Am înlocuit benzile adezive cu cele din hârtie și folie cu bule cu hârtie gri și umplutură cu racletă, care asigură o protecție ridicată în timpul transportului și nicio poluare a mediului.
citește mai mult
VEZI
Cosibeauty
Cosibeauty
Cosibeauty
Calitatea serviciului
Procesăm mii de comenzi în fiecare zi. Scopul nostru este să oferim fiecărui client o experiență de neuitat de achiziție și asistență în fiecare etapă a călătoriei lor cu produsele noastre.
Ca o companie care apreciază relațiile pe termen lung cu clienții, ne angajăm să îmbunătățim continuu serviciul nostru pentru clienți.
citește mai mult
Cosibeauty
Mărcile noastre proprii
Oferim propriile noastre mărci, co-create de cosmetologii noștri. Acestea sunt mândria noastră, pentru că știm că aceste produse sunt rezultatul pasiunii, angajamentului și cunoștințelor noastre de specialitate.
Am creat SkinTra și Dr Grehen, care oferă îngrijire facială, precum și HairTry cu o linie de îngrijire a părului. Vă invităm să descoperiți produsele noastre și să experimentați această călătorie unică de îngrijire alături de noi.
citește mai mult
VEZI
Cosibeauty Skintra
pixel